Tuesday, July 31, 2012

Odesk Test Answers

oDesk Test Answer
oDesk test are more important to get job in the oDesk. There are a lots of test in the oDesk such as

Readiness test, U.S- English-Basic-Skills-Test, English Vocabulary Test (U.S. Version), U.S. Word Usage Test, Office Skill Test, MS Word 2007 test

Microsoft Execl test, Windows XP Tests, Search Engine Optimization Test, CSS test, HTML Test 4.01, PHP 5 test, Java programming test, Photoshop cs3 test, Dreamweaver CS3 Test, joomla 1.5 test, WordPress 2.8 Test, Proggraming C++ Test. Here I share you all the test answer so-that you can pass all the test very easily.



oDesk Readiness Test Answers:
Today I share you,How to pass oDesk Readiness test.Let's Start,At first login to your oDesk account and click on add skill to your profile


Question No.1
Which of the following statements are correct about oDesk Fees?
Answer:
e. All of the above

Question No.2
How does feedback work on oDesk?
Answer:
e. All of the above
Question No.3
If you have not done so please download and install the oDesk Team application...............
Answer:
a. Team Room
Question No.4
Employers set weekly limits on hourly contracts, how do these work?
Answer:
e. All of the above
Question No.5
Which of the following statements about the oDesk Team application are true?
Answer:
e. All of the above

Question No.6
What do you need to do ensure guaranteed payment on hourly jobs?
Answer:
e. All of the above

Question No.7
How does oDesk's dispute resolution policy for work?
Answer:
e. All of the above

Question No.8
Which of the following is true of your oDesk's Work Diary?
Answer:
e. All of the above

Question No.9
Which of the following break the oDesk's user agreement?
Answer:
e. All of the above

Question No.10
Which of the following actions are Not allowed when applying to job postings?
Answer:
e. All of the above

Question No.11 Last Question
Can I start my own agency on oDesk?
Answer:
a. Yes................

oDesk Readiness Test Answers Letest(New):
This is a oDesk new Readiness Test.

Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
a. Employer billed automatically each week
b. How much to pay and when to pay is at the employer's discretion
c. Hours worked will show on your profile
d. Time-tracking required
e. Qualify for the oDesk payment guarantee
Ans: b

Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
a. The oDesk fee is 10% of the employer's payment to oDesk
b. oDesk is free to join
c. oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
d. The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts
e. All of the above
Ans: d

Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
a. Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c. Number of mouse clicks
d. Memo entered by the contractor
e. All of the above
Ans: e

Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
a. Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b. You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
c. The weekly limit can be changed by the contractor
d. The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
Ans: c

Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
a. The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d. Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
e. All of the above
Ans: e

Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
a. Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c. The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn't guaranteed payment
e. All of the above
Ans: e

Question: What happens when a contract ends?
a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
left them until after they have left feedback for you
d. Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
e. All of the above
Ans: e

Question: Can I start my own agency on oDesk?
a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.
b. No, oDesk is for independent contractors only
Ans: a

Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
a. An hourly contract
b. Tracking your time with the oDesk Team application
c. Entering relevant memos
d. An employer with a verified payment method
e. All of the above
Ans: e

Question: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
e. All of the above
Ans: e

Question: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
a. Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk
c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d. Using a fake name
e. All of the above
Ans: e



oDesk-U.S- English-Basic-Skills-Test

This is a U.S. English Basic Skills Test. Test ID no: 511



Question 1:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew________the secret investigation_________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.

Answer: a. of, about

Question 2:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.

Answer: b. totally, irresponsible

Question 3:

Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.

Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While_________of our relatives live on the__________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.

Answer: c. many, windiest, most, more, protected

Question 5:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.

Answer: d. does not need to be necessarily stupid.

Question 6:

Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?

Answer: a. you, his, he

Question 7:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the not

Answer:d. The weather has not been good for the last few days

Question 8:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

Answer: b. shortest, accordingly

Question 9:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question 10:

Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?

Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.

Question 11:

Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?

Answer: e. None of the above

Question 12:

Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange

Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 13:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.

Answer: d. He said it might snow tomorrow.

Question 14:

Which of the following sentence punctuated correctly?

Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 15:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.

Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 16:

Choose the option that correctly changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:

Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 17:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.

Answer: b. beside, during

Question 18:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends

Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 19:

Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.

Answers: d. was, setting up, to notice, watching

Question 20:

Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!

Answer: d. mailing, forgetting

Question 21:

Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.

Answer: c. and, although, that

Questions 22:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.

Answer: c. they did begin to understand

Question 23:

Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.
e. a and b

answer: f. All of the above

Question 24:

Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?

Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 25:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.

Answer: d. our, himself, us

Question 26:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?

Answer: c. What, which

Question 27:

Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?

Answer: e. a and c

Question 28:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”

Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 29:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________the corner.

Answer: a. under, in. around

Question 30:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.

Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 31:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is

Answer: c. What is the name of your company?

Question 32:

Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.

Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 33:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.

Answer: a. us, their, we, ourselves.

Question 34:

Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 35:

Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?

Answer: e. All of the above

Question 36:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.

Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful

Question 37:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.



oDesk English Vocabulary Test (U.S. Version) Answers
This test is English Vocabulary test and it's for all.

1. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
--Itinerant
a. permanent
b. flexible
c. transient
d. dissatisfied
Ans: c
2. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
This experiment was designed to _____ certain behaviors from the test subjects.
a. illicit
b. elicit
Ans: b
3. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Tending to create ill will or give offense
a. labyrinthine
b. invidious
c. titillating
d. envious
Ans: b
4. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. Capacity for producing a desired result; effectiveness
a. contumacy
b. defenestration
c. conversion
d. efficacy
Ans: d
5. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
Lassitude
a. simplicity of speech
b. leniency
c. philanthropy
d. vigor
Ans: d

6. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
The coach was absolutely by his team's INDOLENCE and nasty attitude.
a. violent behavior
b. odorousness
c. laziness
d. disappearance
Ans: c
7. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
Her MELLIFLUOUS voice is perfectly suited to lullabies and never fails to put us all to sleep.
a. smoothly flowing; sweet-sounding
b. dull; tiresome
c. cacophonous
Ans: a
8. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
She always got a VICARIOUS thrill from watching her father skydive.
a. empathetic
b. dangerous
c. pathetic
d. sickening
Ans: a
9. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The crafty spy gave a _____ name to the hotel clerk.
a. fictive
b. fictional
c. fictitious
Ans: a


10. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Understood by or intended for only a select few or a particular group.
a. esoteric
b. eccentric
c. narcissistic
d. languid
Ans: a
11. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. A position that entails little work but provides a salary.
a. quiescence
b. theocracy
c. swindle
d. sinecure
Ans: d
12. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Sluggish; apathetic; dull
a. turbid
b. torpid
c. turgid
d. tepid
Ans: d
13. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
Mr. Winkle was dismayed to discover that his willful young wife _____ her wealth and _____ the law at every opportunity.
a. flouted/flouted
b. flouted/flaunted
c. flaunted/flouted
d. flaunted/flaunted
Ans: c

14. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
Refute
a. expose
b. support
c. garbage
d. safe place
Ans: b
15. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
I screamed as the monstrous presence snaked toward me on the dark and _____ path.
a. tortious
b. tortuous
c. torturous
Ans: b
16. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Easily provoked to anger; irritable
a. sapid
b. irascible
c. jocund
d. incorrigible
Ans: b
17. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
The WIZENED old woman gave Jack a handful of beans and some good advice.
a. sage
b. shriveled
c. creepy
d. jocular
Ans: b
18. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Similar to something else in certain respects, as in form, function, or meaning
a. abject
b. agrarian
c. analogous
d. amalgam
Ans: c
19. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.
These artists really IMBUE their work with a spirit of profound freedom.
a. spoil
b. detract from; debase
c. fill or permeate with a particular feeling or quality
Ans: c
20. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
Our lawyers have informed us that while the new tax laws will not _____ our business directly, they may have an adverse _____ on the spending power of our customers.
a. effect/affect
b. affect/affect
c. effect/effect
d. affect/effect
Ans: d
21. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
The company is _____ committed to developing educational television programs for children.
a. holey
b. holy
c. wholly
Ans: c
22. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.
The diplomats, who have been accused of DUPLICITY by their respective countries, have been removed from their posts.
a. bad taste
b. deceitfulness; double-dealing
c. embezzlement
Ans: b
23. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
Oscar, who did not possess a discerning _____, preferred hotdogs to steak.
a. palette
b. pallet
c. palate
Ans: c
24. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
The workers were allowed to _____ down once they'd _____ the brick, but the foreman himself has not yet _____ down.
a. lay/lain/laid
b. lie/laid/lain
c. lie/lain/lain
d. lay/laid/laid
Ans: d
25. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
That grueling competition really tested the _____ of the gymnastics team.
a. meddle
b. metal
c. medal
d. mettle
Ans: d
26. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Narrow-minded; limited in scope
a. hermetic
b. foreseeable
c. sporadic
d. sectarian
Ans: d
27. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
Inordinate
a. reasonable
b. on a waiting list
c. unprepared
d. immense
Ans: a
28. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
v. To issue a vehement verbal attack; to denounce explosively
a. vituperative
b. litigant
c. fulminate
d. exhume
Ans: c
29. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
v. To impose with authority; urge strongly
a. enjoin
b. prevalent
c. dissonance
d. relegate
Ans: a
30. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
I can _____ all the terms of the apartment lease ______ the one about not allowing pets.
a. except/accept
b. except/except
c. accept/accept
d. accept/except
Ans: d
31. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
The _____ poet, knowing his death was _____, struggled to finish his final ode.
a. imminent/eminent
b. eminent/immanent
c. immanent/imminent
d. eminent/imminent
Ans: d
32. Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Hardhearted; unmoved by pity
a. apologetic
b. parsimonious
c. obdurate
d. abdicated
Ans: c
33. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letter as it is used in the sentence below.
The publicist was surprised by the INUNDATION of fan letters for her top client.
a. deluge
b. dearth
c. hindrance
Ans: a
34. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.
Alicia, who loved both men equally and wanted to hurt neither, found herself in quite a QUANDARY over which one she should choose.
a. happy circumstance
b. puzzling predicament
c. easy decision
Ans: b
35. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
Agatha RUMINATED for weeks about the consequences of telling Arthur about the affair.
a. pondered
b. worried
c. neglected
d. laughed
Ans: a
36. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
Pretentious
a. modest
b. understanding
c. uneasy
d. pleasant
Ans: a
37. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.
Maude managed to sweep up the broken dishes without a word of REPROOF to her children.
a. expression of disapproval or blame
b. expression of affection or love
c. expression of apology or regret
Ans: a
38. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.
His son's group of friends had a DELETERIOUS effect on his schoolwork.
a. influential
b. positive
c. hysterical
d. harmful
Ans: d
39. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
The skillful candidate's _____ speech was delightful to listen to, but failed to explain how he would achieve the ______ goals of peace and prosperity.
a. illusive/elusive
b. allusive/elusive
c. elusive/allusive
d. allusive/illusive
Ans: a


oDesk Office Skill Test Answers
oDesk office skill test especially for Article writer.And every one take this test.

1) Dr. Jones’s office, Doctor at sea, Doctor come quickly
Ans: c
2) Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office
Ans: e) all of the above

3) which of the following file formats relate to a graphic file or scannedimage file?
Ans: e) a and d

4) What are the dimensions of an A4 size sheet of paper
Ans: d) 210 mm x 297 mm

5) Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?
Ans: a) 1-3, preferably 2

6) Which of the following are commonly used computer web browser
Ans: c) Chrome, Explorer, Firefox,

7) When reply to an e-mail, who do you place in the cc: and who in the bcc:line?
Ans: c) A person you wish to openly inform goes in the cc: line,
and the personyou wish to read the e-mail, but without knowledge
of either the recipient or the person in the cc: line, goes in the bcc: line.

8) What is very important to remember to do when entering an office business meeting
at any level, especially when clients are there?
Ans: e) a and c

9) There are 20 new PC’s in the account department. Should there be anapostrophe in PC’s?
Ans: a) No

10) What does the abbreviation CEO stand for
Ans: e) Chief Executive Officer

11) When a client visits the office and arrives early what do office etiquette require you to
do to handle the situation?
Ans: d) All of the above.
12) What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2000?
Ans: b) it pastes the text that

13) You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and
says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of a courier?
Ans: d) Track the packet on the FEDEX website and send the client a copy of thecurrent status of packet.

14) What is flexi-time
Ans: b) The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day,
in order to leave an hour earlier another day

15) What does the glass ceiling refer to in a business context?
Ans: c) The upper level of senior management or company execution positions
which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.

16) What is the best way to handle an angry colleague or client with acomplaint?
Ans: a) listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able todo,
offering other solutions and oppositions without getting angry in turn.

17) What are the traditional office hours in the Western world, now muchmore flexible, though still adhered to in most office?
Ans: a) 9 a.m. – 5 p.m.

18) What common injury can result from too much concentration typingover too little amount of time?
Ans: d) Repetitive strain injury

19) What does administration generally handle in an office environment?
Ans: c) The efficient day-to-day running of the office, with regards to companyfiles, communication, management of jobs such as overseeing hiring andfiring and human resources, etc.

20) What is the benefit of e-mailing documents rather than always providinghard copies to individuals?
Ans: d) b and c

21) What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?
Ans: b) Access is mainly for database and Excel is for spreadsheets

22) What is the person in charge of administering an office commonly called?
Ans: d) CEO

23) Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?
Ans: a) Installing pirate software from a CD



oDesk Microsoft Execl 2000/2003 test answers
This test is for Data entry type job on oDesk.

01. What Function does the ‘Compare Side by Side With’ command on the window menu perform?
Ans: It allows you to scroll through two or more workbooks simultaneously

02. Which of the following functions would return a value of 8?
Ans: round(8.4999,0)

03. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given bellow?
B1:27
B2:22
B3:28
B4:21
Ans: 0

04. How can you select all the blank cells in your worksheet?
Ans: Choose blank in the Edit->Go to->special Menu option
The question is based upon the figure shown

05. The figure shows a view of the standard Toolbar. What function is performed by the button Marked by the letter Y?
Ans: Its adds up the values in the selected cells

06. You have entered test in a cell which is too big for the cell. You want the text to appear in multiple lines inside the same cell. What will you do?
Ans: Use the wrap txt option in the Format->Cells>Alignment Menu

07. Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?
Ans: #N/A

08. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get John_Smith in Cell C1?
Ans: = A1&”_”&B1

09. Which of the following date and time function will you use to return the serial number of the last day of the month before or after specified number of months?
Ans: EOMONTH

10. Which of the following shortcuts can be used to insert a new line in the same cell?
Ans: Alt+Enter

11. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?
Ans: MAX(B1:B3)
12. State Whether True or false.
Ans: True
13. This question is based upon the figure bellow
What does the purple triangle at the bottom right corner of the cell signify?
Ans: Smart Tag

14. You have created a worksheet which consists a confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?
Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

15. This question is based upon the figure shown bellow
The figure shows an Excel worksheet. What does the read triangle in C2 signify?
Ans: There is a comment associated with the cell

16. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?
Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

17. The figure shows the calculation tab under the Tools->options menu. The option under Calculation has been checked as Automatic. What does this mean?
Ans:

18. Which of the following statements regarding the QUARTILE function is not true?
Ans: The function MEDIAN(array) and QUARTILEarray,2) will return different values when applied to the same array.

19. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:
Ans: Date

20. This question is based upon the figure shown below
What will be the value in the cell C2 as shown in the figure when we use formula = A2+B2?
Ans: 120

21. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?
Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

22. What does the NOW() function returns?
Ans: Returns the serial number of the current date and time

23. A smart tag will be removed from a cell when……………….
Ans: The data in the cell is changed or deleted

24. You would like to restrict the values that can be entered into a cell so that only whole numbers between 1 and 100 can be entered. Which option in the menu allows you to accomplish this?
Ans: The setting tab under the menu Data->Validation

25. What should you add before a fraction to avoid it as a date, e.g.1/3, in Excel?
Ans:

26. You start Microsoft Excel and you do not want it to automatically run a macro upon starting. What will you do?
Ans: Hold down the CTRL key during startup

27. How does the AutoComplete feature in Excel help you save time?
Ans: It automatically completes abbreviated words

28. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Z?
Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

29.The figure shows the AutoFit Selection menu option. What function does it perform?
Ans: : It automatically resizes the column height and width to the minimum necessary to fit the contents of the selected cell

30. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter A
Ans: It is used to add a hyperlink

31. Which of the following options would be used if you need to insert a 77889867810070809 number in a cell?
Ans: Apply the Text Format to empty cells, and then type the numbers

32. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?
Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

33. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get the John_Smith in C1 cell?
Ans: A_B

34. How can you select all the blank cells in your worksheet?
Ans: This must be done manually as it is not automated through any built-in feature
35. The figure shows an Excel worksheet. If you want to F the row showing the months (row 1) and the column showing the products (column A), what should you do?
Ans: Select the cell A1 and click on Freeze Panes under the menu Window->Freeze Panes

36. Which of the following functions would return a value of 8?
Ans: b and c

37. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?
Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

38. The figure shows a view of the Drawing Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter X ?
Ans: It inserts a Diagram or Organization Chart in the worksheet

39.When using Document Workspaces, you cannot work directly on the Document Workspace copy, but you can work on your own copy which you can update periodically with changes that have been saved to the copy on the Document Workspace site.
Ans: TRUE

40. You have created a worksheet which consists of confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?
Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

41. Which of the following Date and Time function you will use to return the serial number of the last day of the month before or after a specified number of months?
Ans: DATEVALUE

42. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y?
Ans: It adds up the values in the selected cells

43.Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?
Ans: #N/A

44. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?
Ans: MAX(B1:B3)

45. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:
Ans: Date]

46. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given below?
Ans: #N/A

47. AutoFilter drop-downs are automatically added in the header row of a list when the list is created.
Ans: TRUE

48. What does the NOW() function returns?
Ans: Returns the serial number of the current date and time

49. Which toolbar is shown in the figure?
Ans: Forms toolbar

50. When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.
Ans: FALSE

51. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Selection. What will happen?
Ans: b

52. figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter 'Z'?
Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

53. The multiplication arithmetic operator is represented by which of the following symbols
Ans: *

54. You can select the current row by pressing
Ans: Shift + Spacebar

55. Donelp you do this?
Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

56. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y
Ans: It adds up the values in the selected cells

57. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Print What->Selection. What will happen?
Ans: The selected area will be printed

58. By default, how is text horizontally aligned inside a cell in Excel?
Ans: Left aligned

59. When using the AutoFill handle to quickly fill a range of cells with the same or consecutive data, the cells need not be adjacent as long as they are within the same sheet.
Ans: False
60. When the AutoSum button is clicked, Excel first looks for a range of numbers above the active cell.
Ans: True

61. A relative cell reference changes when a formula is copied or moved to other locations.
Ans: True
62. If cell entries are changed, the formula will automatically recalculate the values and insert the result in the cell containing the formula.
Ans: True

62. The Merge button on the Formatting toolbar will merge selected cells and right align data within the cells.
Ans: False

63. To move the insertion point down to the next cell, press:
Ans: Enter

64. The cell range A3 through G3 should be keyed in as:
Ans: A3:G3

65. A document created in Excel is referred to as a
Ans: workbook

67. Use this handle to automatically insert the next month in the series, January:
Ans: Fill

68. Which of these operators are in the correct order of operations?
Ans: ^,*,-

69. If the text you entered into a cell does not fit, Excel will display ##### to indicate that the text is too long
Ans: True

70. By default, data in a cell is centered
Ans: False

71. When a new row is added into an Excel worksheet, by default, this row will be inserted just below the active cell.
Ans: True

72. To insert a row, click Insert and then Rows
Ans: True
73. The Split option causes the worksheet to be split into two window panes.
Ans: False

74. A column is inserted immediately to the left of the column containing the active cell unless you choose otherwise
Ans: True

75. To delete a specific cell as well as the text within it, make the cell active and then
Ans: click Edit and then Delete

76. Which of the following is an absolute cell reference
Ans: $B3

77. To select nonadjacent cells, columns, or rows, you must
Ans: hold down the Ctrl key while clicking column, row header, or specific cells

78. When copying selected cells to a new location, you must position the mouse pointer on any border around the selected cells until it turns into a(n)
Ans: arrow pointer

79. When data is linked, a change made in a linked cell is automatically made to other cells in the link.
Ans: True

80. Selected cells and cell contents can be moved or copied within a worksheet but not between worksheets.
Ans: False

81. Time in a cell in Excel is stored as a decimal fraction representing a portion of the day
Ans:True

82. The PMT function is used to calculate a loan payment based on a variable interest rate, payment, and the time period.
Ans: False

83. The gridlines that appear on your worksheet will print as displayed.
Ans: False

84. The FV function is used to calculate the future value of an investment based on a periodic constant payment and interest rate
Ans: True

85. To apply page numbering to a worksheet page, which option in the Page Setup dialog box should you choose
Ans: Header/Footer

86. If a function is included in an argument within a function, it is called a
Ans: Nested Function

87. If you want row and column headings to print, which tab do you click from the Page Setup dialog box?
Ans: Header/Footer

88. A new workbook initially contains this many sheets
Ans: Three

89. An Excel workbook saved in HTML format allows Internet or intranet users to have access to workbook data even if they do not have Excel installed
Ans: True

90. Once the chart is created, data can only be changed in a chart located in the same worksheet as the changed cells
Ans: False

91. Certain chart elements automatically inserted in a chart created by Chart Wizard include a chart legend, labels for the x-axis and y-axis, and a chart title
Ans: False

92. You can double-click a chart element to display the appropriate formatting dialog box.
Ans: True

93. You can change the size of an image by using the white sizing handles.
Ans: True

94. To make the image taller or shorter, use the middle sizing handle at the left or right side of the image.
Ans: False

95. Which of the following is not a tab on the Chart Options dialog box?
Ans: Patterns

96. This chart is the default chart
Ans: Column Chart

97.Which of the following displays the contents of the active cell?
Ans: Formula bar

98. A worksheet is an individual page or tab in the workbook.
Ans: True

99. You can copy cell formats from one cell to another by using the
Ans: Format Painter



oDesk MS Word 2007 test answers
oDesk ms word 2007 test for all job bidder especially Data entry, Article writer.



1. Which among the following methods would you select when you want to add protection to parts of a template?
Ans: Go to the Developer tab, click on Properties in the Controls group and then click any of the Locking options in the Content Control Properties dialog box.

2. Which of the following is/are true about phishing?
Ans: All if the above

3. This question is based upon the figure shown below

In some cases, when lists are combined into one "List," the formatting is not updated. Refer to the picture given above. Which among the following options should be used to update this formatting?
Ans: D

4. Which among the following charts do not have axes?
Ans: Doughnut charts

5. Microsoft named two styles that work in Word 2007 as both character and paragraph types as being ______ styles:
Ans: Linked

6. This question is based upon the figure shown below

Ans: It ensures that the text is not obscured by binding.

7. With the help of which view will the Watermark not be seen?
Ans: Web Layout view

8. This question is based upon the figure shown below

How will the Message Bar alerts be enabled as shown in the given picture?
Ans: Select Word Options from the Microsoft Office Button. Click on Trust Center, then click Trust Center Settings, and then click Message Bar.
9. Which among the following is not a Bookmark option to sort the list of bookmarks in the document?
Ans: Author

10. This question is based upon the figure shown below

Why is the "Different First Page" option used in the Page Setup dialog box as shown in the given picture?
Ans: This option allows you to remove the Page Number from the first page.

11. State whether true or false:
Once a bullet is removed from the "Bullet Library" and it is no longer available in the "Document Bullets" area, the bullet cannot be added back to the Bullet Library.
Ans: False

12. This question is based upon the figure shown below

Which of the following types of charts are not supported by either Lines or Bars, as shown in the picture?
Ans: Area charts

13. Which among the following features could be used to create a connection to a Shared Network folder?
Ans: Map Network Drive

14. Edit tracking changes are typically formatted in the following manner: (1) deletions—red strikethroughs, (2) additions—green and underlined, and (3) formatting changes are made bold in almost any other desired color. Where in Word 2007 could you set your own custom formatting options for tracking changes?
Ans: Select the Review ribbon and then select the triangle by Track Changes. In the drop-down menu, select "Change Tracking Options" and then set your formatting options in the Track Changes Options dialog box.

15. How will you insert text boxes for a printed form?
Ans: Select the Insert tab, in the Text group, click on Text Box and then select Draw Text Box.

16. To enter a symbol or special character into your document (to where the cursor is located), which of the following methods could you employ in Word 2007?
Ans: Open the Insert ribbon. Click Symbol in the Symbols group. A menu will appear with a small selection of symbols. If you don't see the symbol or character you'd like to insert, click More Symbols. Choose the special character (or symbol) that you want and then click Insert and click Close.

17. You are editing a figure using the Drawing Tools > Format options. Which among the following Shape Fill options in the Shape Styles group adds a solid color and transparency to a shape?
Ans: More Fill Colors...

18. State whether true or false:
When you save a document as a Web page, the textures and gradients are saved as JPEG files and the patterns are saved as GIF files.
Ans: True

19. Which among the following options is the reason of text deletion at the insertion point when you type a document?
Ans: The "overtype mode" is turned on in Word options.

20. What is meant by Enhanced ScreenTips?

Ans: Enhanced ScreenTips are larger windows that display more descriptive text than a ScreenTip and can have a link to a Help topic.

21. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given picture. Which of the following Line Numbers should be used when each page has to begin with the number 1?
Ans: Restart Each Page

22. Which keyboard shortcut could be used to switch to Draft View?
Ans: ALT+CTRL+N

23. State whether true or false:

The "Add Assistant" shape option in a SmartArt graphic is available only if an organization chart layout is chosen.
Ans: True

24. Which view(s) could be used to view the Equation placeholders in the Document Views group?
Ans: All of the above

25. State whether true or false:
Any changes that are saved to "Normal.dotm" will be applied to the documents that you create in the future.
Ans: True

26. State whether true or false:
Changing the Author property in the Document Information Panel of an existing document has no effect on the User name setting in the Word Options dialog box.
Ans: True

27. How will you set the default font so that every time you open Microsoft Word it will use the settings that you had selected?
Ans: Select the Home tab, and then click the Font Dialog Box Launcher. Select the font style and size. Click on Default... and then click Yes.

28. Which of the following line-spacing options sets fixed line spacing that Word does not adjust?
Ans: Doubled

29. How will you change the author name in an existing document?
Ans: All of the above

30. State whether true or false:
Microsoft Office programs store some additional information within the digital signature automatically that might not be visible in the current view document.
Ans: True

31. Which among the following options could be used to turn off the Office Clipboard?
Ans: All of the above

32. What does the command "Winword.exe /f MyDocument.docx" mean?
Ans: This command instructs Word to start and immediately open a file named MyDocument.docx.

33. Which among the following is an invalid character to include in a file name?
Ans: All of the above

34. State whether true or false:
Gridlines do not print when a document is printed.
Ans: True

35. Which keyboard shortcut inserts a hyperlink?
Ans: CTRL+K

36. Which among the following wildcards should be used to select any single character?
Ans: ?

37. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given image. Which option should be selected to convert a professionally formatted equation into an equation on one line?

Ans: C

38. Which of the following is not a Content Control?
Ans: Chart

39. This question is based upon the figure shown below

Ans: Numbering

40. Which among the following is a correct way to make your file "Read-only?"
Ans: Click "Save As" from the Microsoft Office Button. Click on Tools and then click General Options. Select the Read-only recommended check box. Click OK. Click on Save.

41. Which among the following options should be used to start a bulleted list automatically?
Ans: Type * (asterisk) and then press spacebar or the Tab key.

42.

Which of the following can be the reason for the appearance of the red X, as shown in the picture?
Ans: All of the above

43. State whether true or false:
ASCII-formatted text contains no formatting information such as bold, italic, or fonts.
Ans: True

44. State whether true or false:
New text animation effects can be applied in Microsoft Word 2007.
Ans: False

45. Which among the following options should be used to number the cells in a table?
Ans: Select the table cells that need to be numbered. On the Home tab, in the Paragraph group, click on Numbering.


46. Which of the following options repeats a table heading on subsequent pages?
Ans: Repeat Header Rows

47. Which keyboard shortcut could be used to check the spelling of a text file?
Ans: F7

48. Which among the following is not true regarding the use of a pie chart?
Ans: A pie chart should be used when there are more than seven categories.

49. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given picture. Which of the following options turns off Enhanced ScreenTips but keeps the ScreenTips still visible?
Ans: B

50. Unlike the other types of styles (paragraph, character, linked, and table), predefined list styles are available when you first create a document in Word 2007.
Ans: False

51. This question is based upon the figure shown below

What is the maximum number of columns that can be created in the Columns dialog box as shown in the picture?
Ans: 13

52. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given image. In Picture1, axes appear on the left side. Which setting should you use to make them appear on the right side, as shown in Picture2?
Ans: Select the Axis Options tab in the Format Axis dialog box. Set the Axis labels: field to High.

53. Which of the following two paragraphs is/are true for Word 2007?
(1)To show or hide formatting marks in your editing markup — on the Home ribbon, in the Paragraph group, click the Show/Hide button.
(2) The Show/Hide button will not hide all the formatting marks in the document if you selected those marks that are to be displayed at all times (such as paragraph marks, tab characters, hidden text, optional hyphens, object anchors, or spaces). To turn off any or all of these selected formatting marks, follow this procedure: Click the Microsoft Office Button and then click Word Options. Then Click Display. Under "Always show these formatting marks on the screen," clear the check boxes for any formatting marks that you do not want to show at all times in your documents.
Ans: Both (1) and (2)

54. This question is based upon the figure shown below

In the given picture, the "Washout" option has been selected. What purpose does it serve?
Ans: It lightens the picture so that it does not interfere with the text.

55. The default installation of Word 2007 includes several built-in character styles. Which of the following is NOT one of the default, built-in character styles:
Ans: Special Emphasis

56. What steps should be followed to replace a shape with other shape?
Ans: Select the shape to be changed. Select the Format tab; use the "Change Shape" button in the Shape Styles group.

57. Just as in Word 2003 or prior Word versions, the default standard view for Word 2007 is the Draft view (and is still also called the Normal view in Word 2007):
Ans: False

58. This question is based upon the figure shown below

What is the purpose of the "Demote" button as shown in the diagram?
Ans: It increases the level of a selected bullet or a shape.

59. Which feature(s) should be selected in order to find and remove hidden data and personal information in Office documents?
Ans: Document Inspector

60. Which keyboard shortcut is used to make the text size smaller?
Ans: CTRL+SHIFT+<

61. Which among the following options will you use to add a command to the Quick Access Toolbar?
Ans: All of the above

62. Which option(s) should you select to remove a chart or axis title from a chart?
Ans: To remove an axis title, select the Layout tab. In the Labels group, click on Axis Titles, click the type of axis title, and then click None.

63. Which among the following macro settings is meant for developers only?
Ans: Trust access to the VBA project object model.

64. State whether true or false:
A building block can be added to as many galleries as you want.
Ans: True

65. Which of the following is/are true about phishing?
Ans: It is an online fraud technique used by criminals to lure users into disclosing their personal in



oDesk Windows XP Tests Answers
Everyone take this test for getting more job.

QUESTION 1:Which of the following statements is true if you open an existing file, make changes to it, and save it with a new name?

a.The original file will be deleted.
b.The original file remains unchanged.
c.The changes will be saved in the original file
d.The original file is sent to the Recycle Bin
Ans:b

QUESTION 2:The left side of the Start menu contains two parts, separated by a thin horizontal line. The Windows XP term for manually inserting a shortcut to one of your chosen applications into the top part of the left side (by using the right-context menu of the application in Windows Explorer) is called:

a.Attaching an application to the Start menu.
b.Pinning an application to the Start menu
c.Placing an application into the Start menu.
d.Porting an application to the Start menu
Ans:a

QUESTION 3:Which of the following features is/are available in Windows XP?

a.A built-in CD burner
b.Windows Media Player
c.Windows antivirus
d.Internet Connection Firewall
e. Microsoft Excel
Ans:a,b,d

QUESTION 4:The Microsoft file format that contains the bitmapped graphics and metadata for the skins used in the three preinstalled Windows XP visual themes is:

a..msthemes
b..msstyles
c..msskins
d..msluna
Ans:a

QUESTION 5:Which of the following statements about the Stand By option while shutting down your computer is/are correct?

a.It waits for 5 minutes before shutting down the computer.
b.It helps to conserve power by shutting off some hardware, like the hard disk.
c.It shuts down the computer for a specific time and then restarts it.
d.Stand By will save your desktop and all open files to a special Windows file called hiberfil.sys. This file usually resides in the computer's root folder (C:\hiberfil.sys).
Ans:b

QUESTION 6:Which statement(s) about the Recycle Bin is/are correct?

a.All deleted files except media files are sent to the Recycle Bin
b.You can restore any selected files from the Recycle Bin folder by right clicking and then selecting Restore.
c.The Recycle Bin stores files for one month before permanently deleting them.
d.More than one file at a time cannot be restored from the Recycle Bin.
Ans:b

QUESTION 7:Which of the following statements about Windows XP features is/are correct?

a.Windows XP can automatically download updates.
b.Windows XP offline files allows you to synchronize your files with your file server.
c.If Fast User Switching is enabled, you cannot use offline files.
d.There is a "System Restore" functionality within Windows XP.
Ans:abd

QUESTION 8:While viewing file names through the Windows Explorer, what happens if you drag and drop a file named letter1.txt on top of another file named letter2.txt lying in the same folder?

a.The contents of letter2.txt will be replaced by the contents of letter1.txt.
b.The contents of letter1.txt will be replaced by the contents of letter2.txt.
c.The contents of letter1.txt will be appended to the contents of letter2.txt.
d.The contents of letter2.txt will be appended to the contents of letter1.txt.
e.Nothing will happen.
Ans:e

QUESTION 9:Which of the following type of objects can you search on your computer and on the network, using Windows XP Search Companion?

a.People in your contact list
b.Pictures
c.Documents
d.Windows Help
e.All of the above
Ans:e

QUESTION 10:You can create and edit files using the Windows Notepad. What is the extension of a file that has been created using Notepad?

a..doc
b..text
c..txt
d..html
Ans:c

QUESTION 11:Microsoft makes available a tool called the _____________________ for checking computers with a Windows operating system. This tool helps remove infections left by third-party software installed on the computer and displays a report describing the outcome in a log file named mrt.log in the %WINDIR%\debug folder.

a.Microsoft Reliability Tool
b.Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
c.Microsoft Windows Antivirus Tool
d.Microsoft Recovery Tool
Ans:b

QUESTION 12:Windows XP includes a new type of view for folders that contain graphics files. This folder view is called _________ and displays small images of all the graphics in the folder in the bottom right-hand pane of Windows Explorer and a large image of a selected picture in the top right-hand pane.

a.Gallery
b.Images
c.Pictures
d.Filmstrip
Ans:a

QUESTION 13:You have created a directory called TEST that includes the files test1.txt, test2.txt, test3.txt, test4.txt, test5.txt, and test6.txt. How can you select test2.txt, text3.txt, and test6.txt from the list of files visible in the Windows Explorer?

a.Press Ctrl and click on the three required files, one by one.
b.Press Shift and click on the three required files, one by one.
c.Press Alt and click on the three required files, one by one.
d.Right-click each file name, one by one, and choose the Cut option.
Ans:a

QUESTION 14:State whether the following statement is true or false.

With Windows XP, you cannot specify that files with certain file name extensions should always open in the same program.

a.True
b.False
Ans:b

QUESTION 15:What should you type on the command prompt to return back to Windows?

a.Quit
b.Return
c.Leave
d.Exit
Ans:d

QUESTION 16:Starting with Windows 95, the File Manager tool for organizing and controlling the files and folders of the computer's storage systems, such as the hard drive(s) and disk drive(s) has been called:

a.Windows Manager
b.Internet Explorer
c.Windows Explorer
Ans:c

QUESTION 16: Windows Ta:Windows XP has several command-line utility tools for troubleshooting the computer. Suppose that your computer seems to have a problem with connecting to the Internet. Before reporting your connectivity problems to your ISP, which tool could you use to display the current TCP/IP network configuration values and to refresh the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) and Domain Name System (DNS) settings?

a.Ping
b.Ipconfig
c.Tracert
d.Msconfig
Ans:c

QUESTION 18:Which of the following activities can you accomplish with the Remote Desktop feature in Windows XP?

a.You can get a miniature view of your desktop by clicking on the Desktop icon.
b.You can automatically clear up unwanted Desktop icons.
c.You can view files and documents on your computer's desktop from a coworker's computer.
d.You can view files and documents on any computer's desktop from your computer.
Ans:d

QUESTION 19:Windows XP tracks whatever files that load during every boot and application launches, and the operating system uses that information to prefetch files into RAM. These prefetch data are parsed into a file named __________ located in the Windows\Prefetch folder on the boot drive. Every three days, a limited defragmentation operation automatically occurs in the background during idle for only those files in that file to further speed up the computer's file access.

a.Defrag.sys
b.Prefetch.sys
c.Defrag.ini
d.Layout.ini
Ans:b

No comments:

Post a Comment